FK BREZNICA – UEFA WOMEN’S CHAMPIONS LEAGUE

FK ''Breznica'' iz Pljevalja, organizator je 9 grupe UEFA lige šampiona - kvalifikacione runde koja se igra od 21. do 29. Avgusta 2017 godine. FK ''Breznica'' ugostiće šampione Srbije, Izraela i Norveške. Ovo je velika prilika da klub iz naše regije dostojno prezentuje grad Pljevlja, državu Crnu Goru, FSCG, FSSJR i ženski fudbal u našoj državi. Utakmice Lige Šampiona igraće se na stadionima u Nikšiću i Podgorici 22. 25. i 28.8.2017 godine. Pomozimo djevojkama i dajmo im punu podršku na ovim terenima kako bi izborile što bolji rezultat. SREĆNO    

Pročitaj

Izvučeni takmičarski brojevi i utvrđen početak takmičenja

U prostorijama FS Sjeverne regije, održan je sastanak rukovodstva regije i fudbalskih klubova koji su prijavili svoje učešće u takmičenju seniora. Ove godine 10 ekipa učestvovaće u ovom takmičenju koje iz godine u godinu napreduje i po kvalitetu i po organizaciji ukupnog takmičenja. Na sastanku je istaknuto da će kompletna prvenstva Sjeverne regije ići kroz jedinstveni COMET sistem FSCG i da to dodatno podiže nivo takmičenja. Izvučeni su takmičarski brojevi i raspored I kola seniora FSSJR izgleda ovako:

FK RADNIČKI - FK PETNJICA
FK PLJEVLJA - FK FAIR PLAY
OFK BORAC - FK POLIMLJE
FK BRSKOVO - FK GUSINJE
FK KOMOVI - FK NAPREDAK,
Utvrđen je i početak takmičenja za 03.09.2017. godine. Jesenji raspored takmičenja biće uskoro postavljen na sajtu regije.
Sekretar Sjeverne regije Ranko Stijović poželio je uspješno takmičenje svima i naglasio da je IO Sjeverne regije smanjio takse službenih lica kako bi olakšao i na taj način pomogao klubovima oko organizacija utakmica. Takođe sve ekipe

Pročitaj

SEMINAR ZA SUDIJE FS SJEVERNE REGIJE

Sudijska komisija Sjeverne regije obaveštava sve zainteresovane kandidate da će se seminar za sudije Sjeverne regije održati 26.08.2017. godine sa početkom u 12 časova u prostorijama FS Sjeverne regije. Istog dana će se obaviti provjera teoretske i fizičke pripremljenosti kandidata. Novi zainteresovani kandidati se mogu informisati na tel. 068/693549 ili u kancelariji saveza.   Sudijska komisija, Predsjednik, Dragan Drljević, s.r.

Pročitaj
1 2 3 9